maandag 2 september 2013

Wond geneest goed, we verslijten wondpleisters

Intussen is het bijna een week geleden dat Tazu voor de 2e keer aan zijn knie is geopereerd. Hij is beduidend makkelijker met het beperkt worden in beweging en achter hekjes leven in huis. De wondpleisters echter blijven hem irriteren en gaan gemiddeld 2 dagen mee. Ik word steeds beter in het vervangen; ik zet een bakje brokjes voor hem en zeg dat hij er vanaf moet blijven, hij kijkt vervolgens alleen maar naar het bakje en ik vervang de pleister :) uiteraard krijgt hij tussendoor  brokjes. Toch handig zelfbeheersing...
 

De wond geneest goed, geen verdikkingen gehad ofzo. Het is een kleinere wond dan bij de TTA operatie, waar ze toen platen in hebben gezet. Hij staat meestal nog niet op zijn been als hij stilstaat, tijdens het lopen wel.
 
Antibioticakuur van 5 dagen is op, de pijnstilling krijgt hij uiteraard nog tot de volgende controle volgende week. Nog een paar dagen de pleister erop houden, want ik wil niet dat hij aan zijn wond gaat likken. Overdag en 's nachts zijn we bij hem, dus kunnen we hem weerhouden van likken. Als hij een uurtje alleen is, zit hij uiteraard met kap om in de bench.



 
 
 
 
 
 
Hij lijkt wel heel zielig op bovenstaande foto's, maar hij heeft ook zijn dolle momentjes hoor:
 
 

2 opmerkingen:

  1. Goh,dat jij nu net met je blog bij die 7% moet horen.Maar denk dat je deze winter weer hond als nieuw hebt.

    Storm gaat goed.Loopt al weer lekker rondje park,is vrolijk en hoop dat het er volgende week bij de 6weekse controle goed uitziet.Maar verwacht van wel.

    Zag net bij reactie opmerking over die rare houding van poot.Ja dat heeft Storm ook.Hoop dat het als alle spieren weer op orde zijn ,dit minder is.
    In ieder geval in stap,gaat zijn achterpoot ,ver voor voorpoot,dus dat gaat super.

    Jullie nog even doorbijten.

    gr. Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop het Christa, dat het gauw beter gaat, nog afwachten natuurlijk. Fijn dat het goed gaat met Storm en dank voor je berichtje. groet Eline

    BeantwoordenVerwijderen