zaterdag 8 december 2012

Dag 14 na operatie: ellendige sneeuw


Een nachtmerrie als je rustig wilt revalideren; sneeuw en gladheid buiten. Heb ergens op internet gelezen dat een hond met knieoperatie in week 4 uitgleed in de sneeuw en dat hij weer opnieuw geopereerd kon worden. Er heersen dus strenge regels bij het uitlaten. Snuffelen kan niet; want dan gaat hij direct trekken om geuren te volgen. En de sneeuw maakt hem baldadig, hij wil rollen. En helaas dat mag allemaal niet. Dus langzaam stappen, want dan belast hij zijn poot en die moet getraind worden, en alleen stoppen voor 'een boodschap'. We zijn nog steeds maar onder de 5 minuten buiten en hopen op de dooi.
Vandaag voor het eerst na 2 weken geen pijnstiller, hij mag nu om de dag. Ik heb niet het idee dat hij er erger last van had, maar we vinden nog steeds dat hij zijn poot ontziet. Op de video zie je dat als hij staat hij voortdurend met zijn poot trekt. Je ziet ook dat zijn knie een andere vorm heeft, er is meer een puntknie zichtbaar. Dat hoort zo volgens de dierenarts, door deze TTA operatie is de stand van het kniegewricht veranderd.


Gelukkig heeft hij wel gezelligheid om zich heen...
en omdat hij zo graag met zijn hoofd op een kussen ligt hebben we zijn hangplek verrijkt met een hoofdkussen en een kleedje. Als hij die niet heeft, dan maakt hij zelf zijn kleedje zo dat hij ergens op kan liggen met zijn hoofd... :) Ook een mentale bezigheid natuurlijk.


Alhoewel hij hier des duivels lijkt, vind ik nog steeds dat hij dit allemaal zeer goed over zich heen laat komen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten